Další série odborných webinářů

Další série odborných webinářů

autor Jaroslav Racek -
Počet odpovědí: 0

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

dovolujeme si Vás pozvat na další sérii odborných webinářů, které pořádá Ústav klinické biochemie a hematologie FN Plzeň. Program začíná ve čtvrtek 23. 2. 2017 ve 14:00 hod tématem Algoritmus vyšetřování anémií. V následujících týdnech Vás čekají další 3 zajímavá témata - kompletní program najdete zde. Webináře se budou konat vždy od 14:00 na adrese https://el.lf1.cuni.cz/ceva nebo prezenčně v nové seminární místnosti ÚKBH, FN Plzeň Lochotín, vchod B, 2NP (naproti podatelně). Účast na webináři jak prezenční, tak online formou, je zdarma!

Aktuální informace najdete vždy v tomto odkazu, kde je možné se na jednotlivé termíny i registrovat, což je potřeba zejména v případě, že budete potřebovat certifikát o účasti pro získání kreditů od ČLK, KVVOPZ a ČAS. 

Webináře jsou pořádány v rámci celoživotního vzdělávání lékařů dle Stavovského předpisu ČLK č.16. Jsou zařazeny do centrálního registru akcí ČLK a jsou ohodnoceny 2 kredity. Dále jsou akce zařazeny do registru akcí KVVOPZ a jsou ohodnoceny 2 kredity. Dále jsou akce zařazeny do registru akcí ČAS a jsou ohodnoceny 1 kreditem. Poplatek za vydání certifikátu je 200,-Kč.

Těším se na Vaši účast,

Prof. MUDr. Jaroslav Racek, DrSc.
přednosta ÚKBH