Nová interaktivní publikace Abbott Laboratories: Atlas of Bone Marrow Neoplasms in Pediatric Patients

Nová interaktivní publikace Abbott Laboratories: Atlas of Bone Marrow Neoplasms in Pediatric Patients

autor Ing. Martin Humpl, Ph.D. -
Počet odpovědí: 0

Atlas of Bone Marrow Neoplasms in Pediatric Patients poprvé k dispozici ve formě interaktivního souboru ve formátu PDF.

Dostává se Vám do rukou jedinečný atlas, za jehož vznik patří poděkování autorkám Dr. Xiayuan Liang, MD, a Bette Jamieson, MA, SH(ASCP), z University of Colorado Denver, Health Science Center, The Children's Hospital, Colorado.

Zobrazit Atlas
Vlastní publikaci (PDF soubor o velikosti 2,5 MB) si můžete snadno stáhnout zde: InteractivePediatricAtlas_BoneMarrowNeoplasms.pdf

Po jeho otevření Vás Adobe Reader požádá o povolení zobrazení souboru v celoobrazovkovém režimu (doporučujeme povolit). V atlasu pak lze listovat kliknutím pravým / levým tlačítkem myši kdekoli na obrazovce nebo kliknutím na směrové šipky na dolním okraji stránky. Do jednotlivých sekcí atlasu se můžete také přesunout kliknutím na název dané sekce v levé části obrazovky, v Obsahu (Table of Contents). Třetí možností je vyhledávání pomocí klíčových slov. K tomu použijte Index, kde se příslušné heslo nalistuje automaticky po kliknutí na číslo stránky.

Věříme, že i tento nejnovější přírůstek souboru vzdělávacích publikací Abbott Laboratories bude přínosem pro Vás i Vaši odbornou činnost.
Jak citovat toto dílo? (údaje kurzívou doplňte sami)
Ing. Martin Humpl, Ph.D.: Nová interaktivní publikace Abbott Laboratories: Atlas of Bone Marrow Neoplasms in Pediatric Patients. PO>STUDIUM [online] 12.4.2011, poslední aktualizace 12.4.2011 [cit. aktuální datum]. Dostupný z WWW: <URL adresa příslušné stránky>. ISSN 1803-8999