Jak se připojit

Do on-line vysílání konference a hlasování se můžete připojit z každého PC nebo z mobilního zařízení (tablet, „chytrý“ mobilní telefon). Podmínky funkčnosti systému jsou následující:

  • internetové připojení (preferenčně pevné nebo wifi; u mobilního připojení s datovým limitem je třeba počítat až s 50 MB stažených dat za hodinu)
  • v PC nainstalovaný Flash Player (zdarma ke stažení na https://get.adobe.com/cz/flashplayer/) a zařízení pro poslech zvuku (reproduktory, sluchátka)
  • v mobilních zařízeních nainstalovanou aplikaci Adobe Connect Mobile (zdarma dostupná pro Android a iOS) a sluchátka

Přenos z velké posluchárny bude možné sledovat na adrese https://el.lf1.cuni.cz/svk1 a přenos z malé posluchárny na adrese https://el.lf1.cuni.cz/svk2. Při připojení do místnosti se systém často ptá na přijetí bezpečnostních certifikátů – přijměte je.

Do konference se hlaste jako host (jen napište svoje jméno nebo přezdívku). Uživatelské rozhraní konferenční místnosti se v detailech liší dle použitého zařízení (PC, mobilní telefon, tablet) a operačního systému. Pro základní orientaci uvádíme vzhled prostředí na tabletu s Androidem (verze 4.2):

Adobe Connect - prostředí