Proč studovat tento kurz?

Webináře jsou moderní prezentační a komunikační platformou, která Vám umožní intenzifikovat předávání a sdílení informací. V klasické podobě jde o on-line předváděnou prezentaci, nicméně možnosti webinářů jsou daleko širší (živý přenos obrazu, písemná komunikace chatem, dotazy a hlasování, nahrávání vystoupení ...). Webináře přesně vyhovují potřebám člověka v informacemi přetížené společnosti. Posluchači ani přednášející nemusí ztrácet čas dopravou na místo konání, posluchači mají lepší možnost výběru (po několika minutách zjistí, jestli je to „to pravé") a lektoři mohou oslovit daleko širší publikum. Nezanedbatelnou výhodou je i snadné pořízení záznamu webinářů a jejich sledování mimo vyhrazený čas.

Tento kurz vám umožní rychle začít s pořádáním vlastních webinářů. Provede vás od technického vybavení přes pedagogické zásady a praktické ukázky použití ve výuce a týmové spolupráci.

Je tento kurz vhodný pro Vás?

Kurz je určen pro vysokoškolské pedagogy, projektové manažery a studenty, kteří by chtěli webináře využívat pro studentské akce (peer2peer výuka, studentské projekty).

Podpora

Tento kurz vznikl z prostředků projektu "Propagace přírodovědných oborů prostřednictvím badatelsky orientované výuky a popularizace výzkumu a vývoje, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/45.0028".

Logo OPVK